Имате прашање? Испратете ни порака

Џемот од портокал со тартуф

Состав: Џемот од портокал со тартуф

Нутритивни вредности зa 100g

Енергетска

вредност

1157 КЈ

/272 Kcal

Масти 0,7 %
од кои заситени 0,01 %
Јаглехидрати 65,2 %
од кои шеќери 50,6 %
Протеини 1,32 %
Сол 0,09 %

Сакате да имате секогаш свежа нота
на тартуф во вашите јадења.
Џемот од портокал со тартуф е одлично
долготрајно вкусно решение.

Слични производи