Имате прашање? Испратете ни порака

Сушен
тартуф (5г)

Состав: Црн сушен тартуф

Нутритивни вредности зa 100g

Енергетска

вредност

1461 КЈ

/345 Kcal

Масти 3,29 %
од кои заситени 0,081 %
Јаглехидрати 63,4 %
од кои шеќери 22,1 %
Протеини 15,4 %
Сол 0,49 %

Сакате да имате секогаш свежа нота
на тартуф во вашите јадења.
Сушениот тартуф е одлично
долготрајно вкусно решение.

Слични производи