Имате прашање? Испратете ни порака

Маслиново масло со
тартуф (250мл)

Состав: Маслиново масло, Црн Тартуф, Арома, 18 месеци, по отварање да се чува на суво, ладно и темно место.

Нутритивни вредности зa 100g

Енергетска

вредност

3437 КЈ

/836 Kcal

Масти 92,89 %
од кои заситени 13,42 %
Јаглехидрати < 0,001 %
од кои шеќери < 0,001 %
Протеини < 0,01 %
Сол < 0,01 %

Магичниот мирис на црниот тартуф
заедно со маслиновото масло е нов
степен на уживање во гурманските
специјалитети.

Слични производи