Имате прашање? Испратете ни порака

Морска сол со
тартуф (106г)

Состав: Црн тартуф, Морска сол и Арома

Нутритивни вредности зa 100g

Енергетска

вредност

9 КЈ

/2 Kcal

Масти 0,11 %
од кои заситени < 0,2 %
Јаглехидрати < 0,001 %
од кои шеќери < 0,001 %
Протеини 0,28 %
Сол 95,1 %

Додадете ја вашата тајна состојка во
домашните специјалитети, само со
морската сол и црниот тартуф

Слични производи